През декември за повечето от нас предстои големият пазар - подаръци

...
През декември за повечето от нас предстои големият пазар - подаръци
Коментари Харесай

Какво най-често си купуваме през различните месеци от годината

През декември за множеството от нас следва огромният пазар - дарове за другари и родственици, храна за празничните вечери, артикули за дома.

За декември – ясно, само че какво най-често си купуваме през останалите месеци от годината? foodpanda дава отговор на този въпрос.

Януари

С новата страница в календара идва и нов старт за покупките. През първия месец от годината доста хора мислят за диети и спорт, с цел да се оправят с насъбраните килограми. Ето за какво покупките им изобилстват от фитнес уреди и спортни дрехи.

Февруари

Това месецът на виното, любовта и изненадите, заради което растежът в продажбите на облекла, вино и шоколад е осезателен.

Март

Тук няма по какъв начин да пропуснем най-женския празник – 8 март. Което значи доста цветя, бонбони и козметика. През март обаче се продават и много летни аксесоари за къщата - да вземем за пример барбекю.

Април

Покрай Великден търсенето на яйца, агнешко и зеленчуци се ускорява. Купуват се обаче и много артикули за дома.

Май

През този месец има голям брой разпродажби на зимни артикули, както и промоционални пакети за записвания за летни почивки.

Юни

През юни се регистрира растеж на продажбите на долни дрехи, бански костюми и плажни артикули.

Юли

Температурите се покачват през юли, само че цените на някои продукти падат. Подходящо е тогава да си купите бижута, мебели, спортни артикули.

Август

Училищните принадлежности са измежду най-купуваните през август, с презумпцията, че ще са по-евтини в сравнение с през септември. Август е подобаващ месец и за пазаруване на техника.

Септември

През септември се усилва търсенето на зимни артикули и козметика.

Октомври

Най-много пари се харчат за запазване на зимни ваканции, облекла, както и училищен такъми.

Ноември

Месецът на Черен петък. Благодарение на този ден през ноември има растеж на продажбите на съвсем всичко - облекла, козметика, техника, аксесоари за дома.

Декември

Краят на годината е единствено началото за отстъпки в някои продуктови категории. През декември има куп понижения, изключително при играчките и електрониката.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР